torsdag

ORIENTALSKE KOTELETTER

Orientalske koteletter, serveret med løse ris og mango chutney, er hurtige at tilberede og så smager de simpelthen rigtig godt. Det er én af de gamle og elskede retter fra dengang "Gris på gaflen", var på banen. Kendt i de fleste danske hjem.

Retten kan tilberedes i god tid og varmes igennem i ovnen, om nødvendigt.

Opskrift : Gris på gaflen


ORIENTALSKE KOTELETTER

8 svinekoteletter
smør
2store æbler
2 store løg
mango chutney
salt
karry
ris

Koteletterne steges i smør på panden, 5-7 minutter på hver side, efter tykkelse. Læg de stegte koteletter på et fad.
Skrællede æbler og løg skæres i terninger og brunes i smør på panden sammen med karry.

Æble-løg blandingen fordeles over koteletterne og der hældes et lag chutney over.

Orientalske koteletter serveres med løse ris og ekstra karry og chutney.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.