tirsdag

GROSSERERENS SVINEKAM

Grossererens svinekam med fyld er både dejlig og egentlig billig mad. Retten kan sagtens gøre sig som søndagsmiddag til familien.
En herlig utraditionel måde at servere svinekam på.

Servér den med et godt brød og en skål salat til.

Opskrift : Brugsen 1881


GROSSERERENS SVINEKAM

1 1/2 kg svinekam uden spæk
salt
peber
timian

1 hakket løg
2 spsk. rasp
100 g revet ost
40 g margarine
2 æg
1 tsk. groft salt

Kødet gnides med salt , peber og timian og brunes ca. 15 minutter ved 225 grader.
Løg, rasp, ost, margarine, æg og salt røres sammen.
Kødet skæres i skiver ned til benene, men ikke igennem.  Osteblandingen smøres på skiverne, der presses sammen og resten smøres ovenpå.

Læg kødet i en lille bradepande og sæt den midt i ovnen ved 175 grader ca. 1 time.

Servér grossererens svinekam med godt brød og grøn salat til.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.