Ingredienserne er de samme, måske lige frasét risene, som vi ikke finder i irsk stuvning.
Opskriften er, som alle gris på gaflen opskrifter, en nem ret at gå til og den havde også den fordel, at den var rimelig hurtig at lave for den travle husmoder.
Opskriften er til 4 personer
KARRY-KÅL
1/2 kg stribet flæsk, skåret i skiver eller strimler1 kg hvidkål, groft skåret
150 g ris
salt
karry
lidt vand
Kålen lægges lagvis med flæsket i gryden. Krydderierne tilsættes og lidt vand hældes ved. Det hele dampes under låg i godt 30 minutter. Risene blandes i og alt koger videre under låg i godt 30 minutter.
Servér karry-kål dampende varm, gerne fra gryden med rugbrød til.
VELBEKOMME
Noget om mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.