Opskriften er til to personer i to dage
TIMIAN-GRYDEN
Mørbrad efter behov125 g udblødte svesker
1 kvist tørret timian
paprika
salt
peber
fedtstof til stegning
omkring 2 1/2 dl af sveskevandet
Mørbraden skæres ud i tynde skiver, ikke ret store, evt. må de halveres. Kødet brunes i mgr., tilsættes derefter udblødte svesker, en kvist tørret timian, salt, peber, lidt paprika og sveskevandet.
Det hele småsnurrer under låg i 15-20 minutter. Lidt fløde, jævning og kulør tilsættes, timian fiskes op.
Timian-gryden serveres evt. den ene dag med en god hjemmelavet kartoffelmos og den næste dag med en kartoffel. Husk en skål grøn salat på bordet. Det klæder iøvrigt retten.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.