lørdag

Timian-gryden

Timian-gryden, nem 50er opskrift på gryderet for 2 til to dage. Den ene dag serveres timian-gryden evt. med en god kartoffelmos og den næste dag med en kartoffel til. En grøn salat må ikke mangle.

Opskriften er til to personer i to dage

TIMIAN-GRYDEN

Mørbrad efter behov
125 g udblødte svesker
1 kvist tørret timian
paprika
salt
peber
fedtstof til stegning
omkring 2 1/2 dl af sveskevandet

Mørbraden skæres ud i tynde skiver, ikke ret store, evt. må de halveres. Kødet brunes i mgr., tilsættes derefter udblødte svesker, en kvist tørret timian, salt, peber, lidt paprika og sveskevandet.
Det hele småsnurrer under låg i 15-20 minutter. Lidt fløde, jævning og kulør tilsættes, timian fiskes op.

Timian-gryden serveres evt. den ene dag med en god hjemmelavet kartoffelmos og den næste dag med en kartoffel. Husk en skål grøn salat på bordet. Det klæder iøvrigt retten.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.