Opskriften rækker til 3 personer
RIS A LA LOMMER
løse ris af 2 kopper ris, 3 kopper vand og 1 spsk. smørfyld
4-5 skiver skært oksekød
2 store løg
salt
peber
paprika
timian
fløde
smør
tilbehør : Asparges
Ris og vand koger under tætsluttende låg i 12 minutter. Smørret røres i og risene trækker under låg i yderligere 12 minutter.
Kødet skæres i tern, brunes i en gryde med snittede løg i rigeligt smør. Tilsæt krydderierne og så meget fløde, at det "binder". Kødet snurrer til det er mørt og smages til med portvin.
Kom kødet i små reder, formet af de løse ris. Varme asparges lægges imellem.
Servér ris a la Lommer med marineret julesalat eller tomatsalat.
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.