Nogle vælger at drikke champagne den hele aften, nogle åbner en flaske champagne, når klokken slår tolv og andre nyder at blande festlige drinks i løbet af aftenen. Det kan gøres på forskellig vis. Her vælger vi at anrette en cocktailbakke anno 1958 med tilbehør som små fyldte oliven, små sylteløg, saltmandler, cocktailpølser og små bitte grønne, syltede agurker ledsager klassiske drinks.
Andet cocktailtilbehør kan være ostekiks og kringler, saltkiks, udstenede svesker fyldt med mild ost og f.eks. osteterninger trillet i paprika.
Cocktailopskrifterne er klassiske opskrifter fra 1958.
NIGHT CAP
1/2 del brandy
1/4 del orangelikør
1/4 del anisette
1 øggeblomme
GIN-SOURS
3/4 del gin
1/8 del sukkersaft
1/2 del citronsaft
piskes med sodavand efter smag
WHISKY-DAISY
1 del whisky
1/2 del citronsaft
3 stænk grenadine
blandet frugt på toppen
DEN LILLE MUS
1/4 dl gin
3/4 dl vermouth
lidt appelsinskal
WHITE LADY
1/2 del gin
3/4 dele tør vermouth
1 stænk bitter
SIDE CAR
1/2 del brandy
1/3 del curacao
1/6 del citronsaft
GODT NYTÅR
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.