søndag

MORS KRYDDERBØFFER

Mors krydderbøffer, æltet med persille, kapers, agurk og asie og serveret med kartofler eller grøntsager samt skysauce er en dejlig og velsmagende hverdagsret. Der er brugt flæskekød til bøfferne.

Er der nogen i familien, som ikke bryder sig om kapers eller en af de andre ting, udelades det blot.
Det er selvfølgelig nemmest at anvende færdighakket kød.

Opskriften er af Kirsten Hüttemeier og fra 1952. Den rækker til 4 personer.
 


MORS KRYDDERBØFFER

1/1 - 3/4 kg flæskesmåkød
50 g kapers
1 lille revet løg
4 - 5 spsk. hakket persille
4 spsk. hakket asie eller hakket agurk
salt
peber
fedtstof til stegning
lidt fløde
smør til sauce

Kødet hakkes 1 eller 2 gange gennem maskinen og med hænderne æltes den hakkede persille og kapers samt revet løg, agurk og asie ind i kødet. Lidt salt og peber tilsættes og med hænderne formes ca. 10 små boller, der hver får et tryk og steges brune i fedtstof på panden.
Panden koges af med fløde og smør samt lidt ekstra persille.

Servér mors krydderbøffer med kartofler eller stuvede grøntsager.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.