søndag

FYLDTE BANANER

Fyldte bananer, med f.eks moset banan, hakkede valnødder eller mandler eller måske groft kokosmel, blandet med flødeskum, smagt til med rom eller dessertvin. - Det er dessert for store og små.

Bananerne skal være store, modne og faste til denne nostalgiske dessert fra sidst i 60'erne.

Opskrift : Ellis Tardini 1968



FYLDTE BANANER

4 bananer
50 - 75 g nøddekerner
1 1/2 dl piskefløde

Skær. de en skarp kniv ca. 1/3 af skallen løs. Begynd med spidsen og skær op mod stilken. Løsn forsigtigt bananen og skær den i småstykker eller mos den. Bland bananen med f.eks. Hakkede valnødder eller mandler eller groft kokosmel.

Pisk fløden og smag flødeskummet til med sukker, rom eller dessertvin og bland det med banan. Kom det i bananskallen. Pynt med hakkede nødder, mandler eller kokos og drys småstykker mørk chokolade på.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.