lørdag

DOBBELTE HAKKEKARBONADER MED ÆBLER OG SVESKER

Hakkekød er populær hverdagsmad og intet andet har så stort et potientiale som netop hakkekød, der forvandler sig i uendelige varianter til middagsbordet.

Dobbelte hakkekarbonader med æbler og svesker er en dejlig variant af den traditionelle hakkekarbonade, lanceret af Eksport Svineslagterierne i 60'erne.

Utallige var de dejlige retter, slagterierne præsentere de danske husmødre for under navnet "Gris på gaflen".

Opskrift : Eksport Svineslagterierne



DOBBELTE HAKKEKARBONADER MED ÆBLER OG SVESKER

3/4 kg flæskekød
8-10 svesker uden sten
2 æbler
æg
rasp
salt
peber
50 g smør

Kødet hakkes 1 gang og formes til tynde karbonader. Karbonaderne sammenlægges to og to med 2 svesker og 2-3 tynde æblesnitter. Kanterne trykkes godt til.
Karbonaderne paneres i sammenpisket æg og rasp, krydret med salt og peber.

Steges 6-8 minutter på hver side.

Server hakkekarbonaderne med grønsager til eller en portion råkostsalat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.