torsdag

Krambambuli

Krambambuli stammer angiveligt fra de vestindiske øer, men har været en populær drik i det sønderjyske i flere hundrede år.


Selv om julen, vinteren og dermed højsæson for punch netop er passeret, kan Krambambuli nu godt gøre sig ud på en lun sommeraften på terrassen.
Et krus varm Krambambuli kan nok godt holde gang i den indre varme og så smager det fantastisk.

KRAMBAMBULI

3 dl rom
150 g rosiner
saft af 2 appelsiner
saft af 1 citron

2 flasker kraftig, god rødvin
150 g sukker

Udblød rosinerne i rommen ca. 1/2 times tid. Opvarm rødvinen, sammen med appelsin- og citronsaft næsten til kogepunktet. Den må endelig ikke koge. Tilsæt sukker, rom og rosiner.

Servér Krambamboli varm i krus og nyd den medens I hygger jer på de lune sommeraftener.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.