lørdag

Fisk i æblemost

Fisk i æblemost, en rimelig hurtig og god fiskeopskrift fra sidst i 50erne, der var starten på mange sjove og spændende nykomponerede opskrifter. Fisk i æblemost smager godt med et groft brød til eller små pillekartofler.


Opskriften her er til 2 personer

FISK I ÆBLEMOST

4-6 fiskefileter
1/2 kg champignons, skåret i skiver
1 dl æblemost
1 stort løg, grofthakket
1-2 spsk. smør eller mgr.
salt
peber

Fiskefileterne lægges i bunden af et velsmurt ildfast fad og derover de rå champignons, skåret i skiver og øverst de grofthakkede løg. Smørklatter fordeles rundt omkring, æblemosten hældes over og fadet sættes i en varm ovn ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Servér fisk i æblemost med et godt groft brød, der kan suge væden op eller med små kogte, pillede kartofler.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.