mandag

Hvidløgssuppe

Hvidløgssuppe, der virkelig smager af hvidløg er en gammel sag, der nemt kan gøre sig og serveret med ristede franskbrødsterninger til er hvidløgsuppe en skøn og smagfuld suppe, hvis man selv og de andre er til hvidløg, der virkelig smager igennem. Hvidløgssuppe kan også koges med tomatskiver og krydres med hakket persille.


Hvidløget til denne suppe snittes fint og bestrøes med salt. Derefter trykkes med kniven løget og saltet sammen til en masse, akkurat som en creme.

HVIDLØGSSUPPE

1 portion opbagning af vand eller urtesuppe
hvidløg, knust med salt efter temperament
lidt merian

Opbagningen spædes med yderligere væske, " salthvidløgscremen " tilsættes og det hele koges igennem.

Server hvidløgssuppe med ristede franskbrødsterninger til.
Jeg har prøvet med varme ostebrød fra ovnen til. Det gir succes.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.