onsdag

Små negerben

Små negerben er godt til den tomme kagekasse og så har man med små negerben altid lidt at byde til kaffen. De er såre nemme og hurtige at lave. Ingredienserne hører til i afdelingen af gængse ting i skuffer og skabe.

Sit navn, har kagerne fået dengang i 50 erne. I vore dage, ville man nok have fundet et andet navn, for ikke at støde nogen.


SMÅ NEGERBEN

200 g mgr.
180 g florsukker
3 spsk. kakao
1 æg
250 g hvedemel

Margarinen røres blød med sukkeret, kakao og æg tilsættes og tilsidst røres melet i. Dejen formes med en sprøjtepose eller udstikkes til pinde, der afskæres lige store, dyppes i melis og lægges på en smurt plade (bagepapir).
Kagerne bages ved 200-225 grader i 6 minutter.
Så er kaffen klar, - ledsaget af små negerben.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.