onsdag

FRUGTMOUSSE

Nu er det tiden at udnytte de mange dejlige bær, der har sæson i øjeblikket. Utallig er mulighederne, men hvad er vel dejligere end en skøn sommerdessert af de danske bær og frugter i vore haver.

Her en sommerlig frugtmousse af bær efter eget valg. Moussen kommes i portionsglas eller serveres til kræmmerhuse i stedet for flødeskum. Endelig er frugtmousse særdeles velegnet til lagkagefyld i stedet for vaniljecreme.

Efter behag tilsættes 2 blade husblas.

Opskrift : Ingeborg Suhr



FRUGTMOUSSE

300 g danske bær efter eget valg
25-60 g sukker
2 dl piskefløde
evt. 2 blade husblas

Bærrene pureres eller blendes og mosen smages til med sukker. Fløden piskes til stift skum og vendes i frugtmosen. Evt. tilsættes 2 blade husblas, udblødt i koldt vand og smeltet i vandbad.

Mosen fordeles i portionsglas, der sættes koldt nogle timer. - Eller serveres i kræmmerhuse eller som fyld i lafkage.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.