mandag

ROSINFROMAGE

Dessert er ikke noget vi ofte sætter på bordet, men engang imellem er det nu dejligt at kræse lidt for den søde tand og give pokker i kalorier og sundhed. Her endnu en ældre dessert i form af en rosinfromage med smag af sherry og revet chokolade.

Resultatet bliver bedst, når rosinerne udblødes et par timer forinden. Lav gerne fromagen dagen forinden og sæt den koldt til næste dag.

Opskrift : Ruth Gunnarsen 1957


ROSINFROMAGE

2 æg
7 spsk. sukker
6 blade husblas
2 1/2 dl piskefløde
20 g rosiner
50 g chokolade
lidt sherry

pynt

1 1/2 dl fløde
rosiner

Æggeblommerne røres med sukker, husblas smeltes og kommes i sammen med rosiner, revet chokolade og sherry, den piskede fløde og og de stiftpiskede æggehvider.

Fromagen sættes koldt til den er stivnet og pyntes med flødeskum og rosiner.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.