mandag

HERRERET

En meget gammel herreret af skivede kartofler, røget hakket skinke og hakkede hårdkogte æg, lagt lagvis og til sidst overhældt med en dejlig opbagt løgsauce, der skal trække ned i retten.
Retten bages i ovnen til den er lysebrun og serveres drysset med ost.

Det er fru Constantin, der står for denne ret fra 1919. Man sagde efterfølgende, at retten var så yndet, at den på et hotel i Randers ligefrem trak folk til huse.



HERRERET

skiver af kogte, melede kartofler
røget hakket skinke
hakkede hårdkogte æg

opbagt løgsauce

stærk og god kødsuppe eller mælk
smør
løg 
mel

Skiver af kogte, melede kartofler, røget hakket skinke og hakkede hårdkogte æg lægges lagvis ovenpå hinanden i en form eller ovnfast fad. Overholdes med opbagt løgsauce, der skal trække ind i de øvrige ingredienser.

Bages i ovnen til retten er sammenhængende og lysebrun ovenpå.

Server herreretten drysset med reven ost.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.