mandag

STEGTE SILD MED TYTTEBÆR


Sild er godt, - som her i denne skønne kombination af stegt, paneret sild med kartoffelmos og tyttebærsyltetøj fra det herrens år 1952.

Kanske vil nogle mene, at stegt fisk og tyttebærsyltetøj hører hjemme i hver sin lejr. - Ingenlunde, på Skagen Fiskerestaurant serveres fiskefrikadellerne med netop tyttebærsyltetøj til og det smager himmelsk.

En dejlig og rimelig hurtigfremstillet ret, på en dag med fisk på menuen. Familien vil elske den.

Køb for nemheds skyld endelig stegeklare sildefileter, med mindre der er en lystfisker i familien. Det svarer sig ikke at stå og rense fisk, når fiskemanden har gjort det for én.

Opskrift : Ellen Mathiesen og Clara Hammerich


STEGTE SILD MED TYTTEBÆR

1/2 kg ferske sild
mel
salt
peber
æggehvide
rasp
margarine
1 portion kartoffelmos
tyttebærsyltetøj

Sildene renses, udbenes og de krydres med salt og peber. Vend sildene i mel, pisket æggehvide og til sidst rasp.
Steges gyldne og sprøde i rigeligt fedtstof.

Servér de stegte sild med en portion kartoffelmos og tyttebærsyltetøj til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.