onsdag

KOTELETGRYDE

Her en næsten 45 år gammel opskrift fra Pama Ris på koteletgryde til 6 personer. Flæskekød, små løg, cocktailpølser, rødvin, grønne bønner og tomater er nogle af ingredienserne. Retten er smagt til med timian.
Det hele serveret med løse ris til. En rigtig efterårsret.

Til trods for navnet, rummer retten ikke koteletter, men skært flæskekød, der også giver en god smag.

Opskrift : Pama Ris 1970

Det Kgl. bibliotek


KOTELETGRYDE

3/4 kg skært flæskekød
100 g margarine
10 små løg
1 dåse cocktailpølser
3dl bouillon
2 dl rødvin
2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
timian
1/4 kg grønne bønner
3 tomater

Skær kødet ud og brun det. Brun derefter løg og pølser. Tilsæt bouillon, vin og krydderier. Lad kødet simre en times tid og tilsæt bønnerne de sidste 5 minutter.
Tomatstykkerne varmes øverst i gryden.

Koteletgryden serveres med løse ris til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.