lørdag

GRATINEREDE SKINKERULLER

En nem og lækker frokostret, eller måske en bid natmad fra midt i 60erne, er disse gratinerede skinkeruller, bestående af kogt skinke i skiver, rullet med muslingestuvning samt revet ost på toppen.

Rullerne lægges i et ildfast fad og drysses med revet ost. En let gratinering gør retten færdig.

Servér gerne en skål grøn salat til sammen med franskbrød, flute eller rundstykker.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965


GRATINEREDE SKINKERULLER

8 tynde skiver kogt skinke
1 dåse muslinger
muslingesuppen
fløde, i alt 3 dl
2 spsk. smør
salt
peber
meljævning
revet ost

Muslingesuppen sies fra og spædes med fløde, koger op med smørret, jævnes og smages til salt og peber og gerne lidt vin som tør hvidvin eller sherry.
De rensede muslinger varmes i sovsen (fjern først strengen udenom og maven i hver.

Muslingestuvningen fordeles på skinkeskiverne, der rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad.
Revet ost drysses over.

Fadet sættes i ovnen og gratineres ved 225 grader i 15 minutter.

Servér med brød og grøn salat til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.