onsdag

SAMSØ-SMØR

Her et dejligt fyld af Samsø-smør til at afslutte en lille frokostret, sprøjtet på små sandwiches af pumpernickelbrød eller på små runde kiks.

Samsø-smør er også dejligt, toppet på en valnøddekerne og det ser så godt ud.

Spinaten kan erstattes med grøn frugtfarve.

Opskrift : Husholdning for Land og By 1961

Damer i konservesindustrien

SAMSØ-SMØR

100 g reven Samsø ost
100 g smør
tomatketchup
fint, hakket spinat eller lidt grøn frugtfarve

Ost og smør røres godt sammen. Halvdelen farves lyserød med lidt tomatketchup og resten farves svagt grøn med lidt fint, hakket spinat eller en dråbe grøn frugtfarve.

Kom fyldet i ganske små sandwiches af pumpernickelbrød eller sprøjt i små toppe på små, runde kiks.
Det ser dekorativt ud med en lille grøn top, sprøjtet på en halv valnøddekerne.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.