mandag

FARSERET SELLERI

Selleri er en grønsag man enten elsker eller hader. Til de første er her en dejlig gammeldags måde at servere selleri sammen med fars.

Farsen røres som en rigtig god frikadellefars, - det kan være rent hakket svinekød eller halvt svinekød og halvt kalvekød hakket sammen.

Opskrift : Husholdning for Land og By 1961


FARSERET SELLERI

1 stor selleri

1 portion rørt frikadellefars

sovs

kogevand
1-2 æggeblommer

Sellerien skrælles, et låg skæres af og sellerien udhules. Farsen fyldes i, låget lægges på og det bindes fast med bomuldsgarn.
Kog den fyldte selleri i en gryde med let saltet vand, men så lidt som muligt, i ca. 1 time.

Lav en sovs af kogevandet og lier sovsen med 1-2 æggeblommer.

Server den farserede selleri i et fad med køje kanter og sæt den hel på bordet.

Godt rugbrød til.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.