onsdag

SNURRELABSKOVS

Snurrelabskovs, en herlig vinterret, serveret med hakket persille, er egentlig en rørende nem ret, hvor ingredienserne lægges lagvis i en gryde. Så er det blot at vente et par timer, til tingene er møre.

Opskrift : Husholdning Land og by 1961


SNURRELABSKOVS

1 kg oksesmåkød
1 kg kartofler
1 kg gulerødder
6 porrer
2 løg
60 g fedt
1 tsk. hel peber
salt

hakket persille

Kødet skæres i terninger, kartofler, gulerødder og porrer i skiver a 1 cm tykkelse og løgene i tynde ringe.
Det hele lægges lagvis med salt og peber i en gryde, hvori fedtstoffet er smeltet. Ganske lidt vand hældes ved. Låg lægges over og retten småsnurrer ca. 2 timer.

Servér den dejlige snurrelabskovs, anrettet på et fad, overdrysset med hakket persille.

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.