onsdag

ASKEPOT CREBINET

Askepot krebinetter pakket i folie og tilberedt fra ovnen er et rigtigt 60er hit, serveret med pommes frites, drysset med paprika og salt.

Kødet hakkes nemmest selv sammen med de udstenede oliven og løg. Eller købes færdighakket og blandes med oliven og løg, der har været en tur i blenderen.

Opskrift : Arne Rosted 1969




ASKEPOT CREBINET

800 g svinesmåkød
12 sorte oliven
1 løg
150 g smør
salt
peber

folie til indpakning

Kødet køres en gang gennem maskinen sammen med de udstenede oliven og løget, krydres og formes til crebinetter, der pakkes ind i smørsmurt folie. Pakkerne sættes i ovnen, ca. 200 grader i et kvarters tid.

Server pakkerne med pommes frites, drysset med paprika og salt.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.