tirsdag

FISKEPYTT

Fiskepytt, herlig fiskeret fra midt i 60erne af en rest stegt fisk, rodfrugter og kartofler. Pytten serveres, drysset med hakket persille og syltede rødbeder til.

Et par stegte fiskefileter eller flere er gode i pytten eller anden stegt fisk, der er blevet tilovers.

Retten bliver særlig velsmagende, hvis den drøjes med lidt rodfrugter.

Opskrift : Else Algreen 1964


FISKEPYTT

2-4 stegte fiskefileter eller tilsvarende mængde af anden stegt fisk, der er tilovers
1 gulerod eller 1 skive selleri
1 løg
25 g smør eller margarine
8 kogte kartofler
fint hakket persille

Del fisken i mindre stykker. Skær rodgrønsagerne i terninger og brun dem sammen med det hakkede løg i fedtstoffet. Kartoflerne skæres ligeledes i terninger og brunes.  Bland fisken i og varm den igennem.

Servér retten, overdrysset med finthakket persille og syltede rødbeder til.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.