En meget nem ting til frokost eller når vi får lyst til noget godt i flok, er denne osterytter, bestående af smørristet franskbrødsskive smurt med ostemasse. Brødet sættes i varm ovn til massen er gylden. Herover lægges høvlede ræddiker.
Den godt sultne kan nok spise et par stykker af de lækre og velsmagende brød.
Ingredienserne til denne ret vil mestendels forefindes i køkkenet for næsten det hele.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
OSTERYTTERE
til hver skive brød :
10 g smør
1/2 spsk. mælk
salt
sennep
paprika
20 g fuldfed eller halvfed ost
Franskbrødsskiverne ristes på panden i let brunet smør.
Osten, der skal være skåret i små stykker, blandes i en gryde med mælk og krydderier og varmes ved svag varme, medens der piskes i det, til osten er smeltet.
Ostemassen smøres straks på brødet og skiverne sættes et øjeblik i en varm ovn.
Høvlede ræddiker lægges på.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.