Fisk er godt og bør forefindes i kosten mindst en gang om ugen og så er det spændende med nye (gamle) fiskeretter som disse torskebøf med brunede løg.
Bøfferne serveres med sovs, tilberedt af suppe, kogt på hoved og ben samt kartofler til.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
TORSKEBØF
500 g skært torskekød
15 g mel
50 g fedtstof
æg
rasp
salt
peber
100 g løg
Skært fiskekød og mel hakkes 2 gange gennem maskinen, formes som bøf, paneres og steges i rigeligt fedtstof.
Pandebrunede løg lægges på. Sovs kan tilberedes af suppe, der koges på hoved og ben.
Servér retten med kartofler til.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.