Gammeldags smørkartofler med citron er vidunderligt tilbehør til stegeretter af enhver art og så er gammeldags smørkartofler fantastisk til fiskeretter. De kræver lidt forarbejde, men passer ellers sig selv og bager færdig i ovnen.
GAMMELDAGS SMØRKARTOFLER
750 g mellemstore kartofler, skrællede i meget tynde skiver
smør salt
peber
reven citronskal
2-3 spsk. citronsaft
Læg kartoffelskiverne lagvis i et velsmurt fad og dryp hvert lag med smør, drys salt og peber samt revet citronskal på også. Hæld citronsaft udover. Dryp også øverste lag kartofler med smør.
Bages ved 200 grader i ca. 1 time. De skal være meget møre.
Server gammeldags smørkartofler til stegeretter og fiskeretter.
VELBEKOMME
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.