lørdag

Påskeskinke

Påskeskinke til at tage med op på landet eller i sommerhuset koges for nemheds skyld hjemmefra. Meningen er så, at man medbringer suppen, skinken er kogt i, ved siden af. Den kan hurtig gøres til en dejlig kørvel-, blomkål- eller tomatsuppe. Rart, hvis der skal være hurtig mad til mange.

Forslagene her kom fra Kirsten Hüttemeir sidst i 50 erne som en hjælp til påsketravle danskere, i det danske sommerland og til alle andre, der ønsker at få tingene gjort nemmest muligt . . . . og forslag er der nok af  . . .


Påskeskinke sættes på påskefrokostbordet, udskåret i skiver, evt. viklet om henkogte asparges, serveret med varme eller kolde, marinerede grøntsager til. Endelig kan de kogte skinkeskiver smøres med en god sennep, læg en skive røræg på hver skinkeskive, rul dem sammen og put et salatblad i hver ende af skinkerullerne. Kogt skinke er også dejlig, rullet om italiensk salat.

God påskefrokost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.