tirsdag

Mixgryden

Mixgryden indeholder alt i én og kræver kun kort forberedelse, hvorefter retten snurrer færdig på komfuret. Mixgryden kan med fordel tilberedes dagen før uden derved at blive forringet.

Om nødvendigt kan godt brød spises til, hvis ris ikke er nok.


Retten er beregnet til 4 personer

MIXGRYDEN

4 skiver røget flæsk i tern
2 grofthakkede løg
50 g smør
2 tsk. karry
400 g hakket oksekød
salt
2 kopper ris
3 kopper kogende vand

Smelt smørret i gryden og svits karry og løg heri. Tilsæt de røgede flæsketern og oksekødet. Lad det snurre i ca. 10 minutter og tilsæt salt, ris og kogende vand. Lad retten snurre færdig under låg ca. 30 minutter. Hvis den bliver for tør, tilsættes lidt mere vand. Smag til med salt og peber.

Servér mixgryden med en skål salat og eventuelt chutney til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.