torsdag

Mørbradbøf med tomat og persillesmør

Mørbradbøf med tomat og persillesmør er Kirsten Hüttemeiers forslag til en anderledes mørbradbøf end den traditionelle mørbradbøf med bløde løg. En god fast kartoffel og en skål grøn salat er godt tilbehør til retten.

Mørbradbøf med tomat og persillesmør blev lanceret først i 50erne
 

MØRBRADBØF MED TOMAT OG PERSILLESMØR

1 stor mørbrad eller 2 mindre
salt
peber
mel
smør eller mgr. til stegning

tomatskiver
persillesmør

Mørbraden befries for sener og hinder og skæres ud i stykker på 3-4 cm. Hvert stykke bankes fladt med hånden og skubbes sammen igen. Dyp bøfferne i lidt hvedemel med salt og peber og ryst overskydende mel af. Brus smør eller mgr. op på panden og steg bøfferne heri nogle få minutter på hver side til bøfferne er brune.

Servér mørbradbøf med tomat og persillesmør med en god fast kartoffel og en skål grøn salat til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.