En god hønsesalat kan serveres på mange måder, her er fælles for tre forskellige, lækre hønsesalater, at de alle er gode på et stykke ristet brød. - Som forret, som natmad og når man ellers vil nyde en rigtig godbid på stort set alle tider af døgnet.
Opskriften på de tre slags hønsesalat er alle fra midt i 50erne.
tre slags hønsesalat
HØNSE-MANDEL SALAT
mayonnaise
krydderier
1/2 spsk. hakket persille
2 spsk. smuttede og knuste mandler
3/4 kop koldt, hakket, kogt hønsekød
Smag mayonnaisen til med lidt krydderier efter smag og bland ingredienserne i.
Arranger salaten på et stykke ristet franskbrød. Pynt med lidt smørristede mandler.
HØNSE-AGURK SALAT
mayonnaise
1 spsk. hakkede agurker
1 kop koldt, hakket, kogt hønsekød
Smag mayonnaisen til med krydderier efter smag og bland ingredienserne i.
Smør salaten på ristet franskbrød og pynt med agurkeskiver
HØNSE-ANANAS SALAT
mayonnaise
paprika
1/2 kop hakket, henkogt ananas
1/4 kop hakkede og ristede mandler
1 stump appelsinskal
1 kop koldt, hakket, kogt hønsekød
Smag mayonnaisen til med paprika og bland ingredienserne i. Fordel blandingen på ristet brød, pyntet med hel, smørristede mandler og overdrysset med revet appelsinskal.
Et glas koldt hvidvin eller en øl til et stykke ristet brød med hønsesalat er perfekt.
Mormors Juleopskrifter
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.