En rigtig god og lækker gryderet, som det kan betale sig at lave til et par dage, lanceret af Eksport-Svineslagterierne i 60erne.
Øf-stroganof serveres med kartoffelmos, løse ris eller flutes sammen med en skål grøn salat.
Illustration : Engholm
ØF-STROGANOF
1/2 kg nakkekam
4 spsk. mel
35 g smør
3 løg
1 dåse cocktailpølser
250 g champignoner
salt
peber
paprika
2 dl suppe eller vand
1 dl tomatpuré
1 dl fløde
Løgene skæres i terninger og brunes i smørret. Kødet skæres i fingerstore stykker, vendes i melet med krydderierne og brunes. Suppe, tomatpuré og fløde kommes i og gryden står over svag varme i ca. 15 minutter. Tilsæt de rensede champignon og lad retten småsimre i yderligere 10 minutter. Smages til med salt, peber og paprika og cocktailpølserne kommes i. Varmes igennem før servering.
Øf-stroganof serveres med kartoffelmos, løse ris eller flutes til sammen med en skål grøn salat.
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.