mandag

FLAMSK HOTCH-POT

Flamsk hotch-pot, en velsmagende og nærende lys vintersuppe, kogt på 1 svineskank, 1 svinehale og et lille stykke letsaltet flæsk. Flamsk hotch-pot serveres med suppeurter, kødet skåret i skiver eller stykker, overdrysset med sprødstegte bacontern og ikke mindst brød og sennep til.

Hvidkål og kartofler gør retten mættende.

Opskrift : Eksport-Svineslagterierne 1960erne


FLAMSK HOTCH-POT

1 svineskank
1 svinehale
350 g letsaltet flæsk
2 liter vand
1 spsk. salt
2 gulerødder
1/4 lille hvidkålshoved
1 løg
2 store kartofler
2 porrer
100 g bacon i tynde skiver

Kødet koges i vand med salt ca. 1/2 time og suppen skummes evt. for fedt. Alle urterne skæres i store skiver og lægges i suppen, der koges yderligere 1/2 - 3/4 time.

Servér flamsk hotch-pot med urterne i og kødet, overdrysset med sprødstegte baconskiver. Byd brød og sennep til.

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.