Hvidkål og kartofler gør retten mættende.
Opskrift : Eksport-Svineslagterierne 1960erne
FLAMSK HOTCH-POT
1 svineskank
1 svinehale
350 g letsaltet flæsk
2 liter vand
1 spsk. salt
2 gulerødder
1/4 lille hvidkålshoved
1 løg
2 store kartofler
2 porrer
100 g bacon i tynde skiver
Kødet koges i vand med salt ca. 1/2 time og suppen skummes evt. for fedt. Alle urterne skæres i store skiver og lægges i suppen, der koges yderligere 1/2 - 3/4 time.
Servér flamsk hotch-pot med urterne i og kødet, overdrysset med sprødstegte baconskiver. Byd brød og sennep til.
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.