
FLYDENDE Ø
marengsmasse
5 stiftpiskede æggehvider
lidt moste ribs eller stikkelsbær
lidt sukker
vaniliecreme
2 pægle mælk (1/2 liter)
4 æggeblommer
2 spsk. melis
vaniliekorn fra stang eller vaniliesukker
makroner
Pisk æggehviderne stive med sukkeret. Pisk yderligere de moste ribs eller stikkelsbær sammen med hviderne til bærrene er "smasket" godt ud og findelt i marengsmassen.
Kog ingredienserne til vaniliecremen sammen og pisk den. Cremen hældes på et fladt fad og på midten lægges marengsmassen i en top. Pynt med makroner udenom.
MÅL : 1 pæl = 2,5 dl
Flydende ø er billig og rimelig hurtig at fremstille og så er det en spændende kombination, marengs og vaniliecreme imellem.
Et glas hedvin går godt til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.