onsdag

ROSINKOTELET

Hverdagen er tilbage, skolebørnene i gang og vi skal så småt have dagligdagens gøremål til at hænge sammen igen. Så er det perfekt med et udvalg af gode velsmagende retter til både hverdag og fest, som lader sig lave i en fart.

Til det er den lille kogebog, Kammermad og Hybelkost af Poul Erik Christiansen fra 1972, en god allieret.

Små nemme og velsmagende retter og kulinariske vidundere, god mad til hverdag og fest, her er det hele.

Hvis der skal siges noget, må det være, at der ikke er mål og vægt på tingene. Til gengæld får man nogle helt vidunderlige forslag til sammensætninger, der klæder hinanden så overordentlig nydeligt.
 

ROSINKOTELET

koteletter efter behov
rosiner
salt
peber
smør eller margarine
hakkede løg
baconterninger
lidt fløde
rødvin

Koteletterne flækkes næsten helt, drysses med salt og peber og fyldes med rosiner. De steges på panden i smør eller margarine. Steg lidt hakkede løg og baconterninger med, kom lidt fløde og rødvin ved. Tag koteletterne op, jævn saucen let og server den til koteletterne.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.