søndag

REMBRANDT KOTELETTER

Rembrandt Koteletter i fad med æbler og rosmarin, serveret med en god kartoffelmos til, er nok en herlig ovnret fra svundne tider. I stedet for kartoffelmos kan koteletterne serveres med bondebrød til og hertil en skål grøn salat med rå champignon og en let karryfløde dressing.

Vælg koteletter på ca. 150 g og beregn 1 stk. til hver.
Retten gør sig færdig på 20 minutter i ovnen, så der er god tid til at dække et pænt bord. Et glas vin forhøjer også nydelsen.

Opskrift : Ellis Tardini


REMBRANDT KOTELETTER

4 svinekoteletter á 150 g
salt
peber
80 g smør eller margarine
500 g æbler
1 kvist rosmarin

Gnid koteletterne med salt og peber og brun dem et par minutter på hver side i halvdelen af smørret. Hold dem varme.
Skræl æblerne , fjern kernehuset og skær frugtkødet i både.
Læg koteletterne i et ovnfast fad. Hæld stegeskyen over. Fordel æblesnitterne rundt om i fadet og læg resten af smørret over æblerne i klatter. Øverst rosmarinkvisten. Læg låg på fadet og stil det i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Servér Rembrandt koteletter med kartoffelmos eller bondebrød til. Samt en skål grøn salat med rå champignon og en let karryfløde dressing. Glem ikke et godt glas vin.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.