torsdag

Bananpletter

Bananpletter, en gammel, lidt anderledes dessert, som minder om små pandekager. Bananpletter skal være gyldne og lette og så skal de serveres med friske mosede jordbær til. De to frugter harmonerer fint sammen i denne dessert.


Bananer, som skal spises straks, egner sig fortrinlig til desserten.

Opskriften er til 4 personer

BANANPLETTER

4 bananer
lidt mel
1 æg
smør til stegning

Bananerne flås og moses med en gaffel. Ægget, der er pisket let sammen, hældes i sammen med lidt mel, så bananmosen minder om en tyk pandekagedej. Der bruges omkring 2 spsk. mel.
Smør smeltes i de små plethuller og heri bager bananmosen i få minutter. De skal være gyldne og lette.

Servér bananpletter overdrysset med florsukker og med friske, mosede jordbær til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.