Sandwich med bouillon er endnu et forslag fra Kirsten Hüttemeier sidst i 50erne. Maden er foreslået som noget nemt og godt til at tage med på udflugt. Selvfølgelig kan sandwich med bouillon nydes derhjemme også.
SANDWICH MED BOUILLON
stor tredobbelt sandwich
1 stort franskbrød (hjemmebagt)
1 grahamsbrød
smør
salatblade
skinke
sennep
osteskiver
Skorpen skæres af brødene, hvorefter de skæres igennem på langs, så der bliver 3 lange skiver af hvert brød. Hver skive brød smøres med smør og lægges derpå sammen med sennep og skinkebrødskive, smør, osteskiver og evt. karse, derefter brødskive smurt med smør. Det hele lægges i let pres, blot ved at sandwichen pakkes stramt ind.
Vent med at skære sandwichen ud til den skal spises.
bouillon
kødekstrakt
kogende vand
skiver af grøn peber
Bland kogende vand og kødekstrakt og lav en kraftig bouillon med 2 toptsk. bouillonpulver til 3 dl vand. Kom fine, tynde strimler af grøn peber i.
Nyd sandwich med bouillon derude i naturen, derhjemme og i haven.
VELBEKOMME
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.