Opskriften er offentliggjort af Kirsten Hüttemeier i 1958 og er beregnet til 4 personer.
KANTARELLER MED BACON OG LØG
500 g kantareller
50 g smør
6 skiver røget bacon, klippet i strimler
salt
peber
klippet persille
1 lille grøn eller rød peber, skåret i ringe
3 hakkede chalotteløg
1 1/2 dl fløde
Svampene renses, det nederste af stokkene skæres af. Skyl godt og klap tørre. I smørret letbrunes de røgede skiver bacon, der er klippet ud i strimler, de hakkede løg og ringene fra peberfrugten. Alt gennemfedtes og så blandes svampene i sammen med salt, nymalet peber og fløden.
Under låg snurrer det hele mørt i 8 minutter og smages til.
Servér kantareller med bacon og løg på franskbrødsskiver, smurt med smør og belagt med skinke eller over løse, kogte ris med skinke eller tynde skiver af roast beef til. Tilsidst kommes klippet persille over.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.