søndag

Sommersuppe a la Hüttemeier

Sommersuppe a la Hüttemeier er nem at gå til og smager vidunderligt. Denne fine sommersuppe tager kun et øjeblik at fremstille, - og så spises suppen kold med små ostebidder til. Sommersuppe a la Hüttemeier er rigtig god og læskende på en varm sommerdag, hvor appetitten og lysten efter et måltid traditionelt varm mad ikke er på sit højeste, snarere efter noget koldt og læskende.


Opskriften er beregnet til 4 prs.

SOMMERSUPPE A LA HÜTTEMEIER

1 dåse tomatsuppe
vand, bouillon eller fløde
1 dl piskefløde pisket til skum
250 g store rejer

ostebidder
pumpernickel brød og en god mild ost

Suppen hældes i en gryde , dåsen skylles med bouillon (vand og terning), som blandes i den øvrige suppe. Varm op og smag til. Den må, når den skal serveres kold, ikke blive for fed. Suppen afsvales og serveres kold med de store rejer i.
Pumpernickel brød lægges sammen med en mild ost, skæres i store firkanter og en tandstik holder sammen på disse små sandwiches. Det er ikke nødvendigt, at komme smør på brødet.

Sommersuppe a la Hüttemeier serveres dejlig kold med flødeskum, rejer og pumpernickel sandwich til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.