Sommersuppe a la Hüttemeier er nem at gå til og smager vidunderligt. Denne fine sommersuppe tager kun et øjeblik at fremstille, - og så spises suppen kold med små ostebidder til. Sommersuppe a la Hüttemeier er rigtig god og læskende på en varm sommerdag, hvor appetitten og lysten efter et måltid traditionelt varm mad ikke er på sit højeste, snarere efter noget koldt og læskende.
Opskriften er beregnet til 4 prs.
SOMMERSUPPE A LA HÜTTEMEIER
1 dåse tomatsuppe
vand, bouillon eller fløde
1 dl piskefløde pisket til skum
250 g store rejer
ostebidder
pumpernickel brød og en god mild ost
Suppen hældes i en gryde , dåsen skylles med bouillon (vand og terning), som blandes i den øvrige suppe. Varm op og smag til. Den må, når den skal serveres kold, ikke blive for fed. Suppen afsvales og serveres kold med de store rejer i.
Pumpernickel brød lægges sammen med en mild ost, skæres i store firkanter og en tandstik holder sammen på disse små sandwiches. Det er ikke nødvendigt, at komme smør på brødet.
Sommersuppe a la Hüttemeier serveres dejlig kold med flødeskum, rejer og pumpernickel sandwich til.
VELBEKOMME
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.