fredag

AURORA-SALAT

Aurora-salat er god til mange kødretter. Aurora-salat er publiseret i kogebog fra 1936 og er en nok så spændende salat, anvendelig hen over efteråret, hvor alle de nye hvidkål, rødbeder, peberrod og æbler er fremme. Salaten kan naturligvis laves på alle tider af året, når blot ingredienserne er til stede.

Hører man, som jeg, til dem, der godt kan lide en lidt fyldig dressing, frem for oliedressing alene, er denne meget gamle salat perfekt og så smager den forresten rigtig godt.
 

AURORA-SALAT

1/4 fintsnittet hvidkålshoved
2-3 fintsnittede æbler
2 rå, revne rødbeder
1 spsk. revet peberrod
1 1/2 dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
1 tsk. honning

Fløden piskes til skum, tilsættes honning, citronsaft og peberrod. Heri vendes kål, æbler og rødbeder.

Aurora-salat, der får en smuk lyserød farve, pyntes med karse og serveres som ledsager til kødretter eller anvendes på frokostbordet som tilbehør.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.