En ualmindelig velsmagende og dejlig æggeret i den lette genre, finder vi i gammeldags karry-røræg, der serveres på ristet brød.
Velegnet som frokostret, men også på andre tidspunkter, hvor lidt let er påkrævet.
Opskriften er fra 1956 og til 2 personer
KARRY-RØRÆG
4 store champignoner
4 æg
3 spsk. smør
1 tsk. sort peber
1 tsk. karry
1 tsk. salt
3 spsk. vand
Champignonerne skæres i skiver og ristes i smørret. Æggene slås ud i en skål og krydderierne plus tre spsk. vand tilsættes. Pisk det hele let sammen og hæld æggemassen ud over champignonerne. Rør i det med en gaffel og husk, at røræg skal passes som spædbørn og må ikke forlades et minut.
Servér den dejlige karry-røræg på ristet brød.
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.