De mange gode opskrifter var en stor hjælp til tidens husmødre, der nok kunne have brug for inspiration til familiens daglige varme måltid.
Pølse-spidskål blev præsenteret på følgende måde :
Nu er kålen spids . . . .
Når kålen er spids, bli'r alle tilfreds ! Lige nu er den lysegrøn, skør, mør og dejlig . . . . så brug den, mens den er ny og bedst. Her er et af mine forslag :
PØLSE-SPIDSKÅL
2 spidskål
vand
salt
150 g mgr.
pølser efter smag og behag
Køb to fine spidskål, del dem hver i fire dele, skær stokken fra og kog dem i ca. 20 minutter i letsaltet vand. Læg kålen på et dørslag og tryk vandet af. Derefter på et spækkebræt, hvor den hakkes groft.
Smelt mgr. i gryden, varm kålen heri og smag til med salt og peber. Kom pølser eller pølsestykker i (kogt og røget medister, bajerske pølser, cocktailpølser, kålpølse - alle slags pølser smager dejligt. Varm det hele godt igennem.
Servér pølse-spidskål i en skål, overdrysset med hakket persille og giv kogte kartofler til. Evt. små syltede agurker er godt til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.