Tilbehøret varieres efter årstiden og gerne med en kartoffel til. Retten blev præsenteret som følger :
Min kone får et kys -
hver gang hun serverer stegt rødspætte for mig ! Den bliver jeg aldrig ked af - og vi varierer "tilbehøret" efter årstiden. Denne her spætte kalder vi rødspætte i gylden blomkåk . . . .
Sikke den kan stege, margarinen. Den og fisk passer sammen, dens velsmag går ind i den gyldentbrune rasp og smager pragtfuldt på blomkål ! Prøv, lille frue - der er kys i luften !
RØDSPÆTTE I GYLDEN BLOMKÅL
istandgjorte, hele rødspætter
mel
æg
rasp
mgr.
1 fast blomkålshoved
vand
salt
mgr.
mere rasp
Tør fisken godt i et klæde. Vend i mel, dyp i æg, vend i rasp og steg lækkert gylden i margarinens fine perleskum.
Kom et fast, dejligt blomkålshoved i letsaltet vand og kog det. Læg blomkålshovedet på et fad, kom en ordentlig ekstra klump mgr. på panden og brun mere rasp heri. Hæld dette over blomkålen og servér med den stegte rødspætte.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.