Ingredienserne iøvrigt havde man jo i huset alligevel, så et hurtigt måltid kunne hurtigt sættes på bordet.
Opskriften er fra 1956 og til 4 personer
MUSEFÆLDEN
1 finthakket løg
1 lille dåse tomtsuppe
200 g revet ost
1/2 tsk. tør sennep
1 spsk. mgr.
1/4 tsk. tørret basilikum
1/2 kop mælk
3 æg
4 skiver ristet franskbrød
salt
peber
1/4 kop hakket persille
Løget koges i mgr. til det er gyldent, hvorefter tomatsuppe, sennep, basilikum og ost tilsættes under grundig omrøring til man er sikker på osten er smeltet.
Gryden tages af ilden og køles lidt af, medens mælk og æg piskes sammen og derefter hældes i.
Det ristede brød lægges i et smurt ovnfast fad og saucen hældes over. Fadet sættes i en middelvarm ovn, 200 grader, ca. 15 minutter.
Musefælden serveres, overdrysset med hakket persille.
VELBEKOMME
Se også Kirsten Hüttemeiers forslag til påskepynt og påskemad fra 1956 på
Dengang i 50erne
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.