lørdag

Ekspres-skinkebøffer

Ekspres-skinkebøffer med stuvet spinat er en hel herret og så smager det bare godt. En hverdagsret er det og også en billig ret. De fleste ingredienser er noget, vi ofte har i huset. I stedet for stuvet spinat er stuvede ærter og gulerødder nu også gode ledsagere til ekspres-skinkebøffer.

Opskriften er af Kirsten Hüttemeier, fra 1958 og beregnet til 4 personer.
 


EKSPRES-SKINKEBØFFER

225 g kogt, røget skinke
1 stort løg
3-4 kogte kartofler
salt
peber
1 æg
mel til panering
fedtstof til stegning

Skinken hakkes på et brædt, løget snittes eller hakkes i små stykker, der brunes let i fedtstof. Blandes med skinken og over i de kogte, mosede kartofler. Salt, peber og æg tilsættes og farsen røres sammen. Formes til runde bøffer, der dyppes i mel og steger brune i fedtstof på en pande.

Servér ekspres-skinkebøffer med stuvet spinat eller stuvede ærter og gulerødder til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.