lørdag

FASTELAVNSGRYDE

Fastelavnsgryde med brunede terninger af stribet flæsk og champignons i en sovs af fløde, smagt til med paprika, sættes på bordet i gryden. Hertil løskogte ris med ærter.

Sovsen jævnes en smule, men den skal hverken være for tyk eller for tynd.

Opskrift : Eksport Svineslagterierne

Museet Statshospitalet Middelfart

FASTELAVNSGRYDE

3/4 kg stribet flæsk
250 g champignoner
125 g små løg
3 dl suppe eller vand
1/2 dl kinesisk Soya
salt
paprika
1dl fløde
meljævning

Flæsket skæres i terninger, der brunes i en gryde. Hele champignoner og små, hele løg tilsættes og brunes med et øjeblik, hvorefter suppe og Soya hældes ved. Salt og paprika hældes over og retten småsnurrer til flæsket er mørt, ca. 1 time. Fløden tilsættes og sovsen jævnes let og smages til.

Fastelavnsgryde serveres direkte fra gryden med løskogte ris, blandet med ærter.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.