søndag

LAGKAGE-OMELET

LAGKAGE-OMELET i 5 lag, lagt sammen med grønt og skinke, - og på toppen ristede champignons, hakket skinke og ost.

Den dejlige omelet serveres i lagkagestykker. Det er en rigtig fin frokostret, når der skal serveres i haven.

En rigtig let og dejlig forårsret, når solen skinner og det er lunt i luften.

Opskrift : Birte Olufsen


LAGKAGE-OMELET

Dej

5-6 æg
2 spsk. Mel
1/4 liter mælk
salt
2 pund spinat
lidt skinke
champignons
smør eller margarine

3 hele æg og 2-3 æggeblommer piskes sammen med mælken, hvori melet er udrørt og tilsættes lidt salt samt de stiftpiskede æggehvider.
Af denne dej bager vi på en lille pande 5 omeletter, som vi vender på låg. Imellem omeletterne lægges et lag spinat, som er hakket ganske groft og rystet i lidt smør.

Server den dejlige lagkage-omelet med ristede champignons i skiver og hakket skinke lagt over. Til sidst drysses med reven ost.

Skær omeletten ud i skiver som ved en lagkage.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.