mandag

OSTEPANDEKAGER MED SVAMPESTUVNING

Tidligere køkkenchef på Skodsborg Badesanatorium nord for København, Nora Thomsen Juel, var en stor ynder af gode frugt- og grøntsagsretter, hvilket hun praktiserede med fast hånd op igennem 60erne.

Ostepandekager stod på fru Noras menu, som her serveret med en god tyk svampestuvning og ristede champignons som tilbehør.

Der bliver ca. 12 pandekager af portionen.

Opskrift : Nora Thomsen Juhl

OSTEPANDEKAGER MED SVAMPESTUVNING

dej

1 1/2 dl fløde og 1 1/2 dl vand eller 3 dl mælk
1 dl hvedemel
2-3 dl reven ost
2 æg
havsalt
olie til panden

Mælk og mel piskes sammen. Æggene piskes i og herefter kommes reven ost og salt i.

Pandekagedejen bages i olie som små, tynde pandekager. De rulles sammen om en tyk champignonstuvning.

Serveres med ristede svampe  til.

VELKOMMEN

VI BAGER GAMMELDAGS

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.