tirsdag

SOMMERFARS

Sommerfars - herlig ovnret med rørt flæskefars, champignons og tomater og en dejlig ostebechamelsauce.

Den færdige ret gør sig færdig i ovnen på ca. 45 minutter. Serveres drysset med paprika, hertil flutes og en god grøn salat til.

Denne ovnret er særdeles praktisk, idet den kan klargøres i god tid før den skal i ovnen. Opbevares i køleskabet.

Kilde : Oprindelse ukendt



SOMMERFARS

1/2 kg hakket svinekød
1 æg
2 spsk. rasp
2 1/2 dl mælk
salt
peber
1 tsk. timian
1 tsk. salvie
2 fed hvidløg
1 revet løg

fyld

250 g champignons
50 g tomater i skiver

bechamelsauce

3 spsk. mel
50 g smør
4 dl mælk
100 g revet ost
1 æg

Rør alle ingredienser sammen til en god meget lind fars.

I et smurt ovnfast fad lægges lagvis farsen, tomatskiver og champignonskiver. Tag lidt champignon fra til pynt.

Lav en opbagt sauce og afkøl den før æg og ost røres i. Hæld saucen over farsen. Drys med champignon og drys med paprika.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader og bages i 45 minutter på nederste rille.

Servér sommerfars med en god skål salat og en flutes til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.